Català Espanyol

“Una atenció integral, directa i pernonalitzada, pensada exclusivament per a la gent gran”

El Centre compta amb gimnàs, rehabilitació interior i exterior, servei d’hidroteràpia, saló de perruqueria i estètica, sala de cinema i audiovisuals, canal digital, sales de jocs, biblioteca amb ordinadors, connexió a Internet a tots els llocs del centre, menjadors i sales de TV .

A cada planta, habitacions funcionals totes exteriors amb bany, dutxa geriàtrica individualitzada, televisor, internet i sistemes de sol.licitud d’atenció d’última generació.
El centre disposa d'una sala especial per a les persones usuàries més assistides amb sillons de dos motors independents que faciliten la posició cardiaca o Trendelemburg.

També comptem amb un servei de transport amb furgoneta adaptada.
Ens hem configurat com a plataforma de serveis i oferim addicionalment els Serveis d´Ajuda a Domicili i Centre de Formació especialitzat en gerontologia i geriatria.


Carta de Serveis

Residència Vima

Conegui els nostres
serveis de la
Residència Vima
Centres de dia Vima

Conegui els nostres
serveis del
Centre de dia Vima

© 2015 SERVEIS DE GERIATRIA ALFACS S.L   logo footer centrevima Tots els drets reservats

icon-check Política de privacitat    Accés

    
logo iso centrevima   logo footer rangel       dertochip

 

 

   

 “Serveis de geriatría Alfacs, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es Potenciar la investigación, el desarrollo tecnológico y la innovación, y gracias al que ha implantado maquinaria para un incremento de la sostenibilidad ambiental de procesos para apoyar la creación y consolidación de empresas innovadoras. Esta acción ha tenido lugar durante el ejercicio 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa Innocámaras de la Cámara de Comercio de Tortosa.”         

Fondo Europeo de Desarrollo Regional                                Una manera de hacer Europa 

 

Contactar

Tel. 977 743 191
Avgda. dels Esports, 27
43540 La Ràpita
(Tarragona)
treballsocial@centrevima.com